Opastettu ruskavaellus Seitsemisessä ”Aarnimetsän taika” (2pv)

129,00 

Koe syksyisen Seitsemisen ikimetsien mykistävä kauneus. Tämä 2 päivän opastettu ruskavaellus Seitsemisessä soveltuu mainiosti niin retkeilyharrastusta aloittaville kuin jo kokeneemmillekin seikkailijoille. Vaelluksella yövymme Pitkäjärven tuvassa, joten omaa majoitetta ei tällä vaelluksella tarvitse ottaa mukaan. Illalla on halutessasi mahdollisuus saunoa ja pulahtaa virkistäytymässä upeassa Pitkäjärvessä. Ruskavaelluksemme reitti seurailee pääosin Uittajanpolkua, ja sen varrella näemme Seitsemisen kansallispuiston upeimpia nähtävyyksiä. Multiharjun aarnimetsän, Pitkäjärven tuvan ja monta muuta. Lähde mukaamme miljoonan tähden luontoelämysten pariin.

Ilmoittaudu mukaan sivun alaosassa olevalla ilmoittautumislomakkeella.

Aika: 14-15.10.2023

Ilmainen peruutusoikeus Korpi Outdoors

Kuvaus

Opastettu ruskavaellus Seitsemisessä kokeneiden oppaiden johdolla

Vuoden vaellukselta palanneen, kokeneen retkeilijän ja eräoppaan (AT), Ulko-Vesan vetämä kaksipäiväinen opastettu ruskavaellus Seitsemisen kansallispuistossa tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä kokemaan yksi Suomen upeimmista kansallispuistoista turvallisesti kokeneiden oppaiden johdolla. Muun muassa aarnimetsistään tunnettu Seitsemisen kansallispuisto on huikaisevan kaunis retkikohde. Lisätietoa Seitsemisen kansallispuistosta.

Korpi Outdoorsin vaelluksilla et ole vain ”perässäkulkija” vaan pääset kokeilemaan ja harjoittelemaan retkeilytaitoja. Ruskavaelluksen aikana opit monia hyödyllisiä retkeilytaitoja. Ja lisäksi tietenkin vielä rinkkakaupalla retkeilyvinkkejä. Yhdessä tekemällä retkeily on hauskempaa!

Upeiden maisemien lisäksi vaellustamme siivittävät lukuisat tarinat Seitsemisen kansallispuistosta ja sen historiasta.

Opastettu ruskavaellus Seitsemisessä sopii myös aloitteleville retkeilijöille

Opastettu vaellus Seitsemisessä ”Aarnimetsän taika” sopii erinomaisesti ensimmäiseksi vaellukseksi, mutta annettavaa löytyy myös kokeneemmillekin retkeilijöille. Vaelluksen hintaan sisältyvässä Retkeilykurssi -webinaarissa saat paljon tietoa ja niksejä, jotka helpottavat vaellukselle valmistautumista. Vaelluksella päivämatkamme ovat n. 7-15km, joten sinun ei tarvitse olla huippu-urheilija. Hyvä peruskunto on kuitenkin vaelluksella välttämätön.

Huom! Reitti ei ole esteetön.

Vaelluksella yövymme tuvassa – ja illalla pääsee saunaan

Aarnimetsän taika -vaelluksella yövymme Pitkäjärven tuvassa. Ensimmäisen vaelluspäivän iltana lämmitämme Pitkäjärven tuvan rantasaunan, jossa pääset saunomaan ja halutessasi myös pulahtamaan Pitkäjärven raikkaaseen veteen. Tuvan ja saunan käyttö sisältyvät vaelluksen hintaan.

Lähde mukaan yksin tai porukalla

Vaelluksen osallistujamäärä 4-12 henkilöä. Voit lähteä mukaan yksin tai vaikkapa kaveriporukalla.

Lähdemme liikkeelle Koveron parkkipaikalta

Tapaamme Seitsemisen kansallispuistossa Koveron parkkipaikalla 14.10.2023 klo 9.
Palaamme takaisin Koveron parkkipaikalle 15.10. klo 16 mennessä.

Ilmoittautuminen vaellukselle tapahtuu verkkokauppamme kautta.

Ilmoittaudu mukaan vaellukselle sivun alaosassa olevalla ilmoittautumislomakkeella. Varauksen jälkeen saat sähköpostitse täytettäväksi esitietolomakkeen. Siinä kysytään mm. terveystietoja, jotta voimme varmistaa turvallisuutesi. Henkilökohtaisia tietojasi ei tallenneta rekisteriin, vaan ne poistetaan heti kun niille ei enää ole tarvetta. Kts. Tietosuojaseloste.

Vaellus maksetaan kortti- tai käteismaksulla palattuamme lähtöpaikkaan.

Ilmainen peruutusoikeus antaa turvaa ja joustavuutta

Onko lomien saaminen vielä hiukan epävarmaa? Entä jos tulee jokin yllättävä este ennen seikkailua? Ei hätää, saat meiltä ilmaisen peruutusmahdollisuuden. Voit perua osallistumisesi veloituksetta 1kk ennen vaellusta saakka. Voit siis turvallisin mielin varata paikkasi jo hyvissä ajoin. Jos perumishetkellä vaelluksen alkuun on alle 1kk laskutetaan sinulta osa tuotteesta Tilaus- ja peruutusehdoissa määritellyn portaikon mukaisesti.

”Aarnimetsän taika” -opastettu ruskavaellus Seitsemisessä sisältää:

  • Oppaiden palvelut ennen vaellusta. Jos sinulla on ennen vaellusta kysymyksiä, voit koska tahansa olla meihin yhteydessä. Autamme mielellämme mieltäsi askarruttavissa asioissa. Osallistujille perustamme oman Whatsapp -ryhmän, jossa on helppo kysellä meiltä ja muilta, sopia vaikkapa kyydeistä ja tutustua muihin seikkailijoihin.
  • Tuvan ja saunan käyttö Pitkäjärvellä
  • Retkeilykurssi -webinaari (2×1,5h). Tällä kurssilla saat aimo kimpun tärkeitä tietoja retkeilystä ja varusteista
  • Laadimme vaelluksesta turvallisuussuunnitelman. Ja tietysti Korpi Outdoorsilla on myös voimassaoleva vastuuvakuutus.
  • Varustelista vaelluksella tarvittavista varusteista.
  • Oppaiden palvelut vaelluksen aikana. Me huolehdimme ja vastaamme turvallisuudestasi. Ja tietysti siitä, että saat nauttia miljoonan tähden luontoelämyksistä ja oppia uusia taitoja.

Nämä asiat sinun tulee hoitaa itse:

  • Matka- ja tapaturmavakuutuksen itsellesi
  • Varustelistan mukaiset varusteet. HUOM! Kaikkea ei kannata ostaa itselleen heti ensimmäisellä retkellä. Varusteita on myös vuokrattavana. Me autamme mielellämme sopivien varusteiden etsinnässä.
  • Annamme mielellämme vinkkejä retkiruokailusta ja hyväksi havaituista nikseistä.
  • Vaelluksen hintaan ei sisälly menomatka Seitsemiseen eikä paluumatka Seitsemisestä kotiin.

Ilmoittautumislomake:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...