Vesa Nieminen, "Ulko-Vesa"

Vesa Nieminen Ulko-Vesa

Olen Vesa Nieminen, luonto- ja eräopas, yrittäjä ja intohimoinen retkeilijä. Heinäkuussa 2021 palasin vuoden kestäneeltä vaellukseltani Suomen Lapissa. Jo ennen vaellukselle lähtöä unelmani oli siirtyä luontoalalle, jotta saisin yhdistettyä intohimon ja työn. Vaelluksen aikana ajatus kypsyi ja hedelmänä syntyi Korpi Outdoors Oy.

Rakastan tarinoita! Jokaiseen luontokohteeseen liittyy omat tarinansa. Perinteitä, legendoja, historiaa. Ollessani vaellusvuotta vuolemassa kirjoitin myös omaa vaellustarinaani Maan ja taivaan väli -blogiin. Ja sitten on vielä ne lukuisat tarinat, joita kuulee muilta retkeilijöiltä. Luonto on aina enemmän kuin vain paikka, jossa kasvaa puita. Se on ehtymätön tarinoiden lähde.

Luonnosta on moneksi. Se rauhoittaa, inspiroi, lohduttaa, naurattaa ja ajoittain myös yllättää. Luonto myös laittaa asioita oikeaan perspektiiviin. Jotenkin vain ne arkielämän huolet ja murheet muuttuvat aina pienemmiksi, kun astuu pois asfaltilta metsään.

Pitkät vaellukset ovat intohimoni, yllätys yllätys. Mutta yhtälailla innostun talvisesta hiihtoretkestä, kokkailusta nuotiolla, syksyisen suon pitkospuista ja leppoisasta päiväretkestä.

Koulutus:

Pätevyydet:

Vesa Nieminen Ulko-Vesa
Vesa Nieminen Ulko-Vesa