Vaellusvuotta vuolemassa -vaelluskirja

30,00 

Kirja julkaistaan syys-lokakuussa 2022, tarkempi päivä ilmoitetaan myöhemmin. Voit tilata kirjan jo nyt ennakkotilaajan etuhintaan ja halutessasi kirjoittajan omistuskirjoituksella (kts ohjeet sivun alaosasta) Alennettu hinta on voimassa 1.9.2022 asti.

Vuoden yksinvaelluksellaan Vesa Nieminen kirjoitti blogiinsa seikkailustaan. Nyt nuo tarinat on saatavana myös kirjana. Mustaa valkoisella, kirjaimellisesti.

Tämä vaelluskirja sopii erinomaisesti kaikille vaelluksesta ja retkeilystä kiinnostuneille. Tai vaikkapa pukinkonttiin ja synttärilahjaksi.

Varastossa

Ennakkotilaajana saat kirjasi tarjoushintaan – ja halutessasi myös omistuskirjoituksella

Kirja julkaistaan syys-lokakuussa 2022, tarkempi päivä ilmoitetaan myöhemmin. Voit tilata tämän vaelluskirjan jo nyt ennakkotilaajan etuhintaan. Ennakkotilaajana saat halutessasi myös omistuskirjoituksen (kts. ohje sivun alaosasta). Tarjoushinta on voimassa 1.9.2022 asti.

 

Vaelluskirja, joka tempaa mukaansa

Vaellusvuotta vuolemassa – Matka yksivaeltajan mieleen on päiväkirjamainen elämänmatkakertomus siitä, miten tavallinen toimistotyöntekijä päätti kuunnella sisäistä ääntään ja hypätä tuntemattomaan – vuoden mittaiselle vaellukselle Suomen Lapissa.

Kirjassa Vesa ”Ulko-Vesa” Nieminen kertoo seikkailustaan persoonallisella ja hauskalla tyylillään. Se tempaa sinut mukaansa kulkemaan karuihin erämaihin ja upeisiin tunturimaisemiin, melomaan koskien kuohuihin sekä hiihtämään kaamoksen pakkasiin ja keväthangille.

 

Mitä kaikkea mahtuukaan yksinvaeltajan mieleen 2800 kilometrin matkalla?

Pitkä vaellus muuttaa ihmistä ja suhtautumista elämään. Ulko-Vesakin teki seikkailunsa aikana tärkeitä havaintoja elämästä ja vaelluksesta.

• Pysähdy silloin, kun väsyttää
• Tee vain yhtä asiaa kerrallaan
• Keskity siihen, mitä olet tekemässä
• Huomioi, mitä ympärilläsi tapahtuu
• Nauti kauneudesta ympärilläsi

Usein elämä yllättää silloin, kun sitä vähiten osaa odottaa. Kirja kertoo myös tästä elämän yllätyksellisyydestä – kuinka vuoden yksivaelluksella voi löytää rakkauden. Miten tuoretta parisuhdetta on mahdollista hoitaa 160 merkin satelliittiviesteillä? Tai miten kaipaus vaikuttaa yksinvaeltajan mieleen?

Pöytään on katettu elämänmakuisia tarinoita, raikkaita näkökulmia ja tuoreita ajatuksia. Kunnon eräpyttipannu, jossa on kaikkea maan ja taivaan väliltä.

Painapa puuta ja tule mukaan tarinoimaan.

 

Vaelluskirja omistuskirjoituksella

Haluatko kirjaasi kirjoittajan omistuskirjoituksen? Voit kirjoittaa ”Omistuskirjoitus” verkkokaupan kassalla olevaan ”Tilauksen kommentit” -kenttään, jolloin saat kirjoittajan tervehdyksen ja signeerauksen kirjaasi. Jos tilaat kirjan lahjaksi, tai muuten vaan haluat jonkin tietyn tekstin omistuskirjoitukseksi, kirjoita haluamasi teksti ”Tilauksen kommentit” -kenttään.

Fyysisten tuotteiden Tilaus- ja peruutusehdot

Paino 0,4 kg
Mitat 21 × 14 × 3 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Ylhäällä