Vaellusvuotta vuolemassa -vaelluskirja

34,00 

Vuoden yksinvaelluksellaan Vesa Nieminen kirjoitti blogiinsa seikkailustaan ja nyt se on saanut kannet ympärilleen – vaelluskirja on matka yksinvaeltajan mieleen. Mustaa valkoisella, kirjaimellisesti.

Tämä vaelluskirja sopii erinomaisesti kaikille vaelluksesta ja retkeilystä kiinnostuneille. Tai vaikkapa pukinkonttiin ja synttärilahjaksi.

(5 tuotearviota)

Kuvaus

Vaelluskirja, joka tempaa mukaansa

Vaellusvuotta vuolemassa – Matka yksivaeltajan mieleen on päiväkirjamainen elämänmatkakertomus siitä, miten tavallinen toimistotyöntekijä päätti kuunnella sisäistä ääntään ja hypätä tuntemattomaan – vuoden mittaiselle vaellukselle Suomen Lapissa.

Kirjassa Vesa ”Ulko-Vesa” Nieminen kertoo seikkailustaan persoonallisella ja hauskalla tyylillään. Se tempaa sinut mukaansa kulkemaan karuihin erämaihin ja upeisiin tunturimaisemiin, melomaan koskien kuohuihin sekä hiihtämään kaamoksen pakkasiin ja keväthangille.

Saat kirjasi halutessasi myös omistuskirjoituksella

Tilaamalla kirjan meiltä, saat sen halutessasi kirjailijan omistuskirjoituksella!


Mitä kaikkea mahtuukaan yksinvaeltajan mieleen 2800 kilometrin matkalla?

Pitkä vaellus muuttaa ihmistä ja suhtautumista elämään. Ulko-Vesakin teki seikkailunsa aikana tärkeitä havaintoja elämästä ja vaelluksesta.

• Pysähdy silloin, kun väsyttää
• Tee vain yhtä asiaa kerrallaan
• Keskity siihen, mitä olet tekemässä
• Huomioi, mitä ympärilläsi tapahtuu
• Nauti kauneudesta ympärilläsi

Usein elämä yllättää silloin, kun sitä vähiten osaa odottaa. Kirja kertoo myös tästä elämän yllätyksellisyydestä – kuinka vuoden yksivaelluksella voi löytää rakkauden. Miten tuoretta parisuhdetta on mahdollista hoitaa 160 merkin satelliittiviesteillä? Tai miten kaipaus vaikuttaa yksinvaeltajan mieleen?

Pöytään on katettu elämänmakuisia tarinoita, raikkaita näkökulmia ja tuoreita ajatuksia. Kunnon eräpyttipannu, jossa on kaikkea maan ja taivaan väliltä.

Painapa puuta ja tule mukaan tarinoimaan.

 

Vaelluskirja omistuskirjoituksella

Haluatko kirjaasi kirjoittajan omistuskirjoituksen? Voit kirjoittaa ”Omistuskirjoitus” verkkokaupan kassalla olevaan ”Tilauksen kommentit” -kenttään, jolloin saat kirjoittajan tervehdyksen ja signeerauksen kirjaasi. Jos tilaat kirjan lahjaksi, tai muuten vaan haluat jonkin tietyn tekstin omistuskirjoitukseksi, kirjoita haluamasi teksti ”Tilauksen kommentit” -kenttään.

Fyysisten tuotteiden Tilaus- ja peruutusehdot

Lisätiedot

Paino 0,58 kg (kilogramma)
Mitat 21 × 14 × 3 cm (senttimetri)

5 arviota tuotteelle Vaellusvuotta vuolemassa -vaelluskirja

 1. Lukija

  Sopivasti limittäin maisemakuvauksia ja omia ajatuksia, mukavasti huumoria. Kaipasin karttaa mistä olisi selvinnyt reitti kokonaisuudessaan.

 2. Lukija

  Pidin todella paljon 👍

 3. Lukija

  Pidin kirjasta paljon. Luin kirjan läpi muutaman illan aikana malttamatta keskeyttää. Tässä kiehtoi että se on kirjoitettu taatusti itse koetusta matkasta ja tuntemuksista. Miten alussa sai vaellella omassa kuplassa ja loppumatkasta ajatukset liitelivät jo kaukana kuplan ulkopuolella :-). Ja koska pohjana on päiväkirjat niin muisti ei ole päässyt värittämään asioita liiemmin. Itse luin kirjan kartan kanssa. Seurasin retkikartasta kuljettua matkaa koska se antoi oman lisämausteen lukemiseen. Toki ei jokainen mutka selvinnyt mutta näki missäpäin kulkija on suossa rämpinyt ja järvillä melonut ja kenties herättelee ajatuksia omiinkin tuleviin polkuihinkin. Kiitos!

 4. Lukija

  Toimii päiväkirja matkakertomuksena.

 5. Lukija

  Ihana kirja ja oli niin mahtavaa päästä mukaan tälle matkalle lukijan roolissa! Elävää ja sopivasti huumorilla höystettyä tekstiä. Ja lukija tosiaan sai mielessään maalattua kuvan maisemista. Rakastan Lappia, mutta olemme tehneet vain päiväretkiä luontoon. Kirjan myötä syttyi kipinä kokeilla pidempäänkin vaellusta – ehkei vuoden mittausta kuitenkaan. 😅 Muutamat itkutkin tuli tirautettua, kun rakkaustarinanne oli kuin sadusta. Olen niin valtavan onnellinen puolestanne. ❤️

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.