Lahjakortti luontoelämyksiin

500,00 

Korpi Outdoorsin lahjakortti luontoelämyksiin on loistava lahjaidea kaikille retkeilystä ja luonnosta kiinnostuneille.

Tilaaminen on helppoa. Valitset vain sopivan arvon valikosta ja lisäät ostoskoriin. Tämän jälkeen voit syöttää vastaanottajan sähköpostiosoitteen haluamasi viestin. Lahjakortti lähetetään välittömästi tilauksen jälkeen suoraan ilmoittamaasi sähköpostiin.

Jos haluat säilyttää lahjayllätyksen tiettyyn päivään, kannattaa sähköpostiksi laittaa oma sähköpostisi. Näin voit sitten juhlapäivänä itse välittää juuri oikeaan aikaan lahjakortin saajalle.

Myös lahjakortin käyttö on vaivatonta. Kun sopiva tuote on löytynyt voit kassalla syöttää lahjakortissa olevan koodin, jolloin kauppamme käyttää kortin saldoa ostoksiisi.

Kaikkea ei tarvitse edes käyttää kerralla. Jos lahjakortin saldo on suurempi kuin ostoksesi, jää ylijäävä saldo kortille käytettäväksi seuraavan ostoksen yhteydessä.

Kuvaus

Lahjakortti luontoelämyksiin on oivallinen lahjaidea synttärisankarille, pukin konttiin tai ihan muuten vaan. Näppärästi suoraan verkkokaupasta ostettavat lahjakortit voi myös käyttää suoraan verkkokaupassamme maksuvälineenä.

Tilaus- ja toimitusehdot

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.