Korpi Outdoors logo

Korpi Outdoors - Miljoonan tähden luontoelämyksiä

Korpi Outdoors Oy on vuonna 2021 perustettu luontoalan yritys. Se syntyi halusta yhdistää intohimo jo työ – siis kirjaimellisesti rakkaudesta lajiin. Haluamme olla mukana innostamassa suomalaisia liikkumaan ja nauttimaan luonnossa.  Tunturituulen tuiverrus tai nuotion lämpö. Pitkospuut suon poikki tai poluton erämaa. Pitkä vaellus tai sieniretki lähimetsään. Luonnosta on moneksi. Se rauhoittaa, innostaa ja yllättää kulkijaa. Yhä uudestaan. Lähde mukaamme nauttimaan luonnon ihmeistä!

Yrittäjänä Korpi Outdoorsissa toimii pitkän linjan vaeltaja, kokenut retkeilijä ja erä- ja luonto-opas (AT) Vesa Nieminen.

Haluatko lähteä pitkälle vaellukselle Lapin tunturimaisemiin?
Vai kenties päiväretkelle ja nokipannukahville?
Kaipaisitko lisää tietoa retkeilystä?
Onko yrityksesi suunnittelemassa ikimuistoista tyky-päivää?

Valitse itsellesi sopiva palvelu koko ajan laajentuvasta valikoimastamme. Tai ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva paketti! Me olemme olemassa sinua varten.

Korpi Outdoorsin arvot

Elämyksellisyys Korpi Outdoors arvot

Elämyksellisyys

Luonnolla on tuhat tarinaa kerrottavanaan. Ja aika monta niitä on meilläkin. Luontoon lähteminen on meille aina elämys, oli sitten kyse piipahduksesta lähimetsässä, nuotioruoasta laavulla tai pitkästä vaelluksesta pohjoisen maisemissa. Yrityksenä haluamme välittää asiakkaillemme sen tunteen, jota itse koemme luonnossa ollessamme. 

Vastuullisuus Korpi Outdoors arvot

Vastuullisuus

Vastuullisuus on asia, josta emme tingi. Meille tämä tarkoittaa ensisijaisesti sitä, että luonnossa liikkuessamme kunnioitamme luontoa, jokamiehenoikeuksia ja -velvollisuuksia sekä muita retkeilijöitä. Myös asiakkaidemme turvallisuus on kaikkea toimintaamme ohjaava tekijä. Ajattelemme vastuullisuuden myös laajemmin, koko yrityksen toiminnan kannalta. Asioidessasi kanssamme voit luottaa siihen, että kirjanpitomme on hoidettu mallikkaasti ja verot maksettu ajallaan. Ja tietysti siihen, että sen minkä lupaamme, sen me myös pidämme. 

Asiakaspalvelu Korpi Outdoors arvot

Asiakaspalvelu

Tyytyväinen asiakas on meille tärkein asia toiminnassamme. Ystävällisen ja sujuvan asiakaspalvelun lisäksi se tarkoittaa myös, että palvelumme ovat laadukkaita, oppaamme ammattitaitoisia, nettisivumme selkeät. Listaa voisi jatkaa loputtomiin. Mutta tiivistetysti. Olet meille tärkeä, ja haluamme, että tunnet sen. Meillä hymy sisältyy aina hintaan!