Korpi Outdoors logo

1. Yhteystiedot:

Korpi Outdoors Oy (3229312-7)
044-569 6293
vesa@korpioutdoors.fi

2. Yleiset ehdot

Hinnat

Kaikki verkkokaupassamme ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.

Tuotteet ja palvelut

Palvelutuotteiden kuvaukset on kerrottu verkkokaupassamme. Korpi Outdoors pidättää oikeuden muuttaa palvelutuotteiden sisältöä esim. sääolosuhteiden niin vaatiessa.

Tilaus/ varaus

Asiakas vastaa siitä, että on tutustunut myytävän palvelun/ tuotteen kuvauksiin, ohjeisiin ja rajoituksiin ennen tilauksen tekemistä. Tilauksen voi tehdä verkkokaupassa, sähköpostitse, puhelimitse tai suullisesti. Tilaus katsotaan syntyneeksi, kun asiakkaalle on lähetetty tilausvahvistus sähköpostitse. Retki- ja vaelluspalveluiden osalta Korpi Outdoorsilla on oikeus asiakkaan turvallisuuden varmistamiseksi tilausvahvistuksen lähettämisen jälkeenkin perua tilaus, mikäli tulee ilmi sellaisia rajoittavia tekijöitä, jotka Korpi Outdoorsin arvion mukaan estävät asiakkaan osallistumisen palveluun.

Maksuehdot

Asiakas maksaa tilauksen valitsemallaan maksutavalla, kunkin maksutavan ehtojen mukaisesti. Viivästyskorko on korkolain mukainen. Verkkokaupan maksupalvelun tarjoajana käytämme:

Paytrail
Innova 2, Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

Tilauksen peruminen/ palauttaminen

Tilauksen perumis-ja palautusehdot vaihtelevat tuoteryhmittäin. Katso tuoteryhmäkohtaiset ehdot alta.

3. Fyysiset tuotteet

Tilaus ja maksu

Tilauksen jälkeen asiakas saa ilmoittamaansa sähköpostiin tilausvahvistuksen. Tilauksen maksu suoritetaan verkkokaupassa asiakkaan valitsemalla maksutavalla tai ennakkoon viitesuorituksella.

Toimitus

Tilaukset lähetetään saatavuusvarauksella 1-3 arkipäivän kuluessa tilaushetkestä. Tuotteet toimitetaan asiakkaan verkkokaupassa valitsemalla toimitustavalla. Mikäli tilausten toimituksessa on normaalia pidempiä viiveitä, ilmoitamme siitä verkkosivuilla.

Tilauksen peruminen

Myönnämme kaikille Korpi Outdoorsin myymille fyysisille tuotteille 30 päivän vaihto- ja palautusoikeuden. Palautettava tilauksen postikuluista vastaa Korpi Outdoors. Palautus on siis asiakkaalle ilmainen. Palautettavan tai vaihdettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Mikäli haluat palauttaa tilaamasi tuotteen, ota yhteyttä Korpi Outdoorsin asiakaspalveluun saadaksesi lisäohjeet tuotteiden lähettämiseen takaisin Korpi Outdoorsille.