Opastettu vaellus Lemmenjoella ”Lapin kultamailla” (5pv)

365,00 

UUTUUSTUOTE!

Koe lähestyvän syksyn taika ja Lemmenjoen erämainen lumo. Kuljemme Njurkulahdesta polkuja pitkin Lemmenjoen kultamaille upeisiin maisemiin pitkin jokilaaksoja ja tuntureita.

Tälle matalan kynnyksen vaellukselle et tarvitse aiempaa kokemusta vaelluksista – peruskunto, jonkinlainen retkeilykokemus ja innokas mieli riittävät mainiosti. Vaelluksen hintaan sisältyy myös Retkeilykurssi -webinaari (2x 1,5h), josta saat rinkkakaupalla hyödyllistä tietoa retkeilystä.

Aika: 26-30.8.2024

Maksa vain varausmaksuIlmainen peruutusoikeus Korpi Outdoors

 

Kuvaus

Opastettu vaellus Lemmenjoen kansallispuistossa - turvallisesti kokeneiden oppaiden johdolla

Vuoden vaellukselta palanneen, kokeneen retkeilijän ja eräoppaan (AT), Ulko-Vesan vetämä viiden päivän opastettu vaellus tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä tutustumaan Suomen suurimman kansallispuiston, Lemmenjoen, upeisiin maastoihin turvallisesti kokeneiden oppaiden johdolla.

Korpi Outdoorsin vaelluksilla et ole vain ”perässäkulkija” vaan pääset kokeilemaan ja harjoittelemaan retkeilytaitoja.  Ja lisäksi tietenkin vielä rinkkakaupalla hyödyllisiä vinkkejä. Yhdessä tekemällä retkeily on hauskempaa.

Koe Lemmenjoen vanhat mäntymetsät ja lähestyvän syksyn taika

Reittimme kulkee aluksi tunturien ympäröimän Lemmenjoen vartta seuraillen. Jokilaakson rinteillä kasvaa vanhaa mäntymetsää järeine aihkimäntyineen. Pääsemme  lähietäisyydeltä ihastelemaan komeasti jylisevää Ravadasköngästä. Saavuttuamme Kultahaminaan, joka muistuttaa Lemmenjoen kultakuumeen ajoista, reittimme erkanee jokivarresta ja lähtee seurailemaan Kultareittiä kohti Jäkäläpäätä ja sen laella olevaa Karhu-Korhosen kirjastoa, joka lienee maailman syrjäisin kirjasto. Jäkäläpäältä vaellamme Matti Ravadas -joen varteen ja seurailemme sitä takaisin Lemmenjoelle. Paluumatkalla Njurkulahteen huiputamme vielä Joenkielisen, jonka laelta on sopiva ihastella maisemia ja tunnelmoida yhteistä seikkailuamme. 

Alkusyksy on vaeltajan kulta-aikaa. Valoisa aika on vielä pitkä, mutta kesän helteet alkavat jo olla takanapäin.

Lappiin ja Lemmenjoelle liittyy paljon tarinoita. Niitä haluamme jakaa myös sinulle matkan aikana. Haluaisitko kuulla legendaarisesta Petronellasta? Tai hauskoja tarinoita vuoden vaellukselta? Kuka ihme on Karhu-Korhonen? Ja kenties, jos oikein onni potkaisee, voi purosta löytyä se kullankaivajien metsästämä jättihippu, isomus.

 

Opastettu vaellus Lemmenjoella sopii niin aloitteleville kuin kokeneemmillekin retkeilijöille

Opastettu vaellus Lemmenjoella “Lapin kultamailla” sopii erinomaisesti ensimmäiseksi vaellukseksi, mutta annettavaa löytyy myös kokeneemmille retkeilijöille. Vaelluksen hintaan sisältyvässä Retkeilykurssi -webinaarissa (2x 1,5h) saat paljon tietoa ja niksejä, jotka helpottavat vaellukselle valmistautumista.

Päivämatkamme ovat n. 12-14km, joten sinun ei tarvitse olla huippu-urheilija. Hyvä peruskunto on kuitenkin vaelluksella välttämätön. Reitin kulkee polkua pitkin vaihtelevassa maastossa. Reitillä on runsaasti korkeuseroja. 

Lähdemme liikkeelle Njurkulahdesta

Tapaamme Njurkulahdessa 26.8. klo 9:00. Tapaamispaikan osoite on: Lemmenjoentie 1030, 99885 Lemmenjoki.

Vaelluksen jälkeen 30.8. palaamme autoille viimeistään klo 16 mennessä.

Vaelluksella yövymme teltoissa

Vaelluksella yövymme teltoissa tai muussa omassa majoitteessa. Kaikki leiripaikkamme ovat kansallispuiston leirintäpaikoilla, joten leireissä on esim. huussi käytettävissä.

Lähde mukaan yksin tai porukalla

Vaelluksen osallistujamäärä on 4-10 henkilöä. Voit lähteä mukaan yksin tai vaikkapa kaveriporukalla.

Ilmoittautuminen vaivattomasti verkkokaupassa – eikä kaikkea tarvitse maksaa kerralla

Ilmoittautuminen vaellukselle tapahtuu verkkokauppamme kautta. Maksuvaihtoehtoja on kaksi, joista voit valita itsellesi paremmin sopivan:

 • Varausmaksu ilmoittautumisen yhteydessä, loppusumma maksetaan 1kk ennen vaelluksen alkua
 • Halutessasi voit maksaa myös koko vaelluksen kerralla

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostitse täytettäväksi esitietolomakkeen. Siinä kysytään mm. terveystietoja, jotta voimme varmistaa turvallisuutesi. Henkilökohtaisia tietojasi ei tallenneta rekisteriin, vaan ne poistetaan heti kun niille ei enää ole tarvetta. Kts. Tietosuojaseloste.

Ilmainen peruutusoikeus antaa turvaa ja joustavuutta

Onko lomien saaminen vielä hiukan epävarmaa? Entä jos tulee jokin yllättävä este ennen seikkailua? Ei hätää, saat meiltä ilmaisen peruutusmahdollisuuden. Jos perut osallistumisesi vähintään 1kk ennen tapahtuman alkua, saat rahasi 100% takaisin. Voit siis turvallisin mielin varata paikkasi jo hyvissä ajoin. Jos perumishetkellä vaelluksen alkuun on alle 1kk saat silti osan rahoista takaisin Tilaus- ja peruutusehdoissa määritellyn portaikon mukaisesti. 

Opastettu vaellus Lemmenjoella, hintaan sisältyy:

 • Oppaiden palvelut ennen vaellusta. Jos sinulla on ennen vaellusta kysymyksiä, voit koska tahansa olla meihin yhteydessä. Autamme mielellämme mieltäsi askarruttavissa asioissa. Osallistujille perustamme oman Whatsapp -ryhmän, jossa on helppo kysellä meiltä ja muilta, sopia vaikkapa kyydeistä ja tutustua muihin seikkailijoihin.
 • Retkeilykurssi -webinaari (2x 1,5h). Tällä kurssilla saat aimo kimpun tärkeitä tietoja etkeilystä ja varusteista.
 • Laadimme vaelluksesta turvallisuussuunnitelman. Ja tietysti Korpi Outdoorsilla on myös voimassaoleva vastuuvakuutus.
 • Varustelista vaelluksella tarvittavista varusteista.
 • Ennakkopalaveri Teamsilla, jossa käymme läpi vaelluksen suunnitelmaa, varusteita ym käytännön asioita.
 • Oppaiden palvelut vaelluksen aikana. Me huolehdimme ja vastaamme turvallisuudestasi. Ja tietysti siitä, että saat nauttia miljoonan tähden luontoelämyksestä ja oppia uusia taitoja.

Nämä asiat sinun tulee hoitaa itse:

 • Matka- ja tapaturmavakuutuksen itsellesi.
 • Varustelistan mukaiset varusteet. HUOM! Kaikkea ei kannata ostaa itselleen heti ensimmäisellä vaelluksella. Varusteita on myös vuokrattavana. Me autamme mielellämme sopivien varusteiden etsinnässä.
 • Vaellusruoat. Annamme mielellämme vinkkejä retkiruokailusta ja hyväksihavaituista nikseistä.
 • Majoitus ennen vaellusta ja sen jälkeen. Voimme suositella lähistöllä olevia majoituspaikkoja.
 • Vaelluksen hintaan ei sisälly menomatka Njurkulahteen eikä sieltä takaisin kotiin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.