Korpi Outdoors logo

1. Yhteystiedot:

Korpi Outdoors Oy (3229312-7)
044-569 6293
vesa@korpioutdoors.fi

2. Yleiset ehdot

Hinnat

Kaikki verkkokaupassamme ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.

Tuotteet ja palvelut

Palvelutuotteiden kuvaukset on kerrottu verkkokaupassamme. Korpi Outdoors pidättää oikeuden muuttaa palvelutuotteiden sisältöä esim. sääolosuhteiden niin vaatiessa.

Tilaus/ varaus

Asiakas vastaa siitä, että on tutustunut myytävän palvelun/ tuotteen kuvauksiin, ohjeisiin ja rajoituksiin ennen tilauksen tekemistä. Tilauksen voi tehdä verkkokaupassa, sähköpostitse, puhelimitse tai suullisesti. Tilaus katsotaan syntyneeksi, kun asiakkaalle on lähetetty tilausvahvistus sähköpostitse. Retki- ja vaelluspalveluiden osalta Korpi Outdoorsilla on oikeus asiakkaan turvallisuuden varmistamiseksi tilausvahvistuksen lähettämisen jälkeenkin perua tilaus, mikäli tulee ilmi sellaisia rajoittavia tekijöitä, jotka Korpi Outdoorsin arvion mukaan estävät asiakkaan osallistumisen palveluun.

Maksuehdot

Asiakas maksaa tilauksen valitsemallaan maksutavalla, kunkin maksutavan ehtojen mukaisesti. Viivästyskorko on korkolain mukainen. Verkkokaupan maksupalvelun tarjoajana käytämme:

Paytrail
Innova 2, Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

Tilauksen peruminen/ palauttaminen

Tilauksen perumis-ja palautusehdot vaihtelevat tuoteryhmittäin. Katso tuoteryhmäkohtaiset ehdot alta.

3. Retket

Tilaus ja maksu

Tilausvahvistuksen jälkeen asiakas saa ilmoittamaansa sähköpostiin viestin, joka sisältää esitietolomakkeen, lisätietoa osallistumisesta ja tapahtumasta sekä listan mukaan tarvittavista varusteista. Tilauksen maksu suoritetaan verkkokaupassa asiakkaan valitsemalla maksutavalla tai ennakkoon viitesuorituksella. Tilauksen tulee olla kokonaisuudessaan maksettu ennen tapahtumaan osallistumista.

Tapahtumat, joihin sisältyy Korpi Outdoorsin järjestämä majoitus, maksetaan välittömästi tapahtuman jälkeen kortti- tai käteismaksulla. Näistä tapahtumista ei peritä ennakkomaksuja.

Tilauksen peruminen

Jos et pääse osallistumaan tilaamaasi tapahtumaan, ilmoita esteestä viipymättä Korpi Outdoorsin asiakaspalveluun. Tilauksen maksun hyvitämme alla olevan listan mukaisesti. Huom! Käsittelykulua ei koskaan palauteta.

Tapahtumissa, joista ei peritä ennakkomaksuja, laskutetaan peruutustilanteessa käänteisesti alla olevan listan mukainen prosenttiosuus. Esimerkiksi, jos aikaa tapahtuman alkuun on peruutushetkellä 7-13vrk, laskutetaan 75% tapahtuman hinnasta. Tällaisissa tapahtumissa ei kuitenkaan laskuteta käsittelykuluja.

Aikaa tapahtuman alkuun Asiakkaalle palautetaan Käsittelykulut
30vrk tai enemmän 100%
14-29vrk 50% 10€
7-13vrk 25% 10€
6vrk tai vähemmän 0% 10€

Vakuutukset

Tapahtumaan osallistuvilla henkilöillä on oltava voimassa oleva tapaturma- ja matkavakuutus. Korpi Outdoorsilla on voimassa oleva vastuuvakuutus, joka kattaa suoraan Korpi Outdoorsin mahdollisesta toiminnasta tai laiminlyönneistä aiheutuneet vahingot.

Muut ehdot

Mikäli asiakkaalla on vammoja, sairauksia tai muita rajoitteita, jotka saattavat vaikuttaa asiakkaan turvallisuuteen, asiakas on velvollinen ilmoittamaan niistä Korpi Outdoorsille ennen tapahtumaa lähetettävällä esitietolomakkeella.

Palveluissa, joihin on verkkokaupassa ilmoitettu minimiosallistujamäärä, voidaan kyseiseen tapahtumaan tehdyt tilaukset perua Korpi Outdoorsin toimesta, jos osallistujien minimimäärä ei täyty. Tällöin asiakkaan suorittamat maksut palautetaan täysimääräisesti.

Ylivoimaisen esteen (Force Majeure) sattuessa Korpi Outdoorsilla on oikeus perua tai keskeyttää tapahtuma. Mikäli tilaisuus perutaan kokonaan, hyvitetään asiakkaalle hänen suorittamansa maksu(t) kokonaisuudessaan. Perumisesta mahdollisesti aiheutuvia muita välittömiä tai välillisiä kuluja ei korvata. 

Ylivoimaisesta esteestä (esim. sääolosuhteiden äkillinen muutoksesta) tai sairastumisesta johtuvasta tapahtuman keskeyttämisestä koskien sekä koko tapahtuman keskeytystä että keskeytystä yksittäisen osallistujan osalta, ei asiakas ole oikeutettu hyvitykseen. 

Hyvitystä ei myöskään anneta mikäli yksittäisen osallistujan osalta tapahtuma joudutaan keskeyttämään tämän toiminnan tai käytöksen vuoksi.