Opastettu vaellus Korvatunturille ”Tonttujen kesäseikkailu” (5pv)

365,00 

1 PERUUTUSPAIKKA VAPAUTUNUT. ILMOITTAUDU MUKAAN SEIKKAILULLE!

Koe yöttömän yön taika ja Korvatunturin mystinen lumo. Kuljemme Kemihaarasta polkuja pitkin Korvatunturiin katsomaan, olisiko pukki kotosalla. Ja vaikkei pukkia näkyisikään, on luvassa ikimuistoinen seikkailu Itäkairan lumoavissa maisemissa.

Tälle matalan kynnyksen vaellukselle et tarvitse aiempaa kokemusta vaelluksesta – peruskunto, jonkinlainen retkeilykokemus ja innokas mieli riittävät mainiosti. Vaelluksen hintaan sisältyy myös Retkeilykurssi -webinaari (2x 1,5h), josta saat rinkkakaupalla hyödyllistä tietoa retkeilystä.

Aika: 10-14.6.2024

Maksa vain varausmaksu Ilmainen peruutusoikeus Korpi Outdoors

(13 tuotearviota)

Kuvaus

Opastettu vaellus Korvatunturille – turvallisesti kokeneiden oppaiden johdolla

Vuoden vaellukselta palanneen, kokeneen retkeilijän ja eräoppaan (AT), Ulko-Vesan vetämä viiden päivän opastettu vaellus tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä tutustumaan Itäkairan ja Korvatunturin seudun upeisiin maastoihin turvallisesti kokeneiden oppaiden johdolla.

Korpi Outdoorsin vaelluksilla et ole vain ”perässäkulkija” vaan pääset kokeilemaan ja harjoittelemaan retkeilytaitoja. Vaelluksen aikana opit monia tärkeitä retkeilytaitoja. Ja lisäksi tietenkin vielä rinkkakaupalla hyödyllisiä vinkkejä. Yhdessä tekemällä retkeily on hauskempaa!

 

Koe Itäkairan lumoavat metsät ja yöttömän yön taika

Reittimme kiemurtelee pitkin upeita kangasmetsiä ja laajojen suoalueiden reunoja. Seuduilla, joissa on aitoa erämaan tuntua. Korvatunturin laella kulkijalle avautuu henkeäsalpaavat maisemat – joka suuntaan metsiä, soita ja tuntureita silmänkantamattomiin. Se on näky joka koskettaa, ja jää ikuisesti mieleen.

Keskikesä Lapissa on valon juhlaa. Tällä vaelluksella pääset kokemaan yöttömän yön, sillä aurinko ei laske kertaakaan vaelluksen aikana.

Vaelluksella yövymme teltoissa. Ensimmäisen ja viimeisen yön olemme Vieriharjun autiotuvan ympäristössä. Paluumatkalla meillä on mahdollisuus saunoa ja virkistäytyä Vieriharjun eräsaunassa. Toinen ja kolmas yö vietetään leirissä upeassa kangasmetsässä pienen puron lähellä.

Lappiin ja Korvatunturiin liittyy paljon tarinoita. Niitä haluamme jakaa myös sinulle matkan aikana. Haluaisitko kuulla legendaarisesta Itäkairan Prinsessasta? Tai hauskoja tarinoita vuoden vaellukselta? Miksi Joulupukki asuu juuri Korvatunturilla?

 

Opastettu vaellus Korvatunturille sopii niin aloitteleville kuin kokeneemmillekin retkeilijöille

Opastettu vaellus Korvatunturille ”Tonttujen kesäseikkailu” sopii erinomaisesti ensimmäiseksi vaellukseksi, mutta annettavaa löytyy myös kokeneemmille retkeilijöille. Vaelluksen hintaan sisältyvässä Retkeilykurssi -webinaarissa (2x 1,5h) saat paljon tietoa ja niksejä, jotka helpottavat vaellukselle valmistautumista.

Päivämatkamme ovat n. 10km, joten sinun ei tarvitse olla huippu-urheilija. Hyvä peruskunto on kuitenkin vaelluksella välttämätön. Reitin maasto on pääosin melko tasaista ja kulkee polkua pitkin. Ainoat isommat nousut ovat Korvatunturiin ja Korvatunturinmurustalle, mutta nekin teemme ilman rinkkoja.

 

Vaelluksella yövymme teltoissa

Tällä vaelluksella yövymme teltoissa tai muussa omassa majoitteessa.


Lähde mukaan yksin tai porukalla

Vaelluksen osallistujamäärä on 4-10 henkilöä. Voit lähteä mukaan yksin tai vaikkapa kaveriporukalla.

 

Ilmoittautuminen vaivattomasti verkkokaupassa – eikä kaikkea tarvitse maksaa kerralla

Ilmoittautuminen vaellukselle tapahtuu verkkokauppamme kautta. Maksuvaihtoehtoja on kaksi, joista voit valita itsellesi paremmin sopivan:

 • Varausmaksu ilmoittautumisen yhteydessä, loppusumma maksetaan 1kk ennen vaelluksen alkua
 • Halutessasi voit maksaa myös koko vaelluksen kerralla

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostitse täytettäväksi esitietolomakkeen. Siinä kysytään mm. terveystietoja, jotta voimme varmistaa turvallisuutesi. Lisäksi kysymme myös henkilötunnuksesi, jota tarvitaan rajavyöhykeluvan hakemiseen. Henkilökohtaisia tietojasi ei tallenneta rekisteriin, vaan ne poistetaan heti kun niille ei enää ole tarvetta. Kts. Tietosuojaseloste.

 

Ilmainen peruutusoikeus antaa turvaa ja joustavuutta

Onko lomien saaminen vielä hiukan epävarmaa? Entä jos tulee jokin yllättävä este ennen seikkailua? Ei hätää, saat meiltä ilmaisen peruutusmahdollisuuden. Jos perut osallistumisesi vähintään 1kk ennen tapahtuman alkua, saat rahasi 100% takaisin. Voit siis turvallisin mielin varata paikkasi jo hyvissä ajoin. Jos perumishetkellä vaelluksen alkuun on alle 1kk saat silti osan rahoista takaisin Tilaus- ja peruutusehdoissa määritellyn portaikon mukaisesti. 

 

Opastettu vaellus Korvatunturiin, hintaan sisältyy:

 • Oppaiden palvelut ennen vaellusta. Jos sinulla on ennen vaellusta kysymyksiä, voit koska tahansa olla meihin yhteydessä. Autamme mielellämme mieltäsi askarruttavissa asioissa. Osallistujille perustamme oman Whatsapp -ryhmän, jossa on helppo kysellä meiltä ja muilta, sopia vaikkapa kyydeistä ja tutustua muihin seikkailijoihin.
 • Retkeilykurssi -webinaari (2x 1,5h). Tällä kurssilla saat aimo kimpun tärkeitä tietoja etkeilystä ja varusteista.
 • Laadimme vaelluksesta turvallisuussuunnitelman. Ja tietysti Korpi Outdoorsilla on myös voimassaoleva vastuuvakuutus.
 • Varustelista vaelluksella tarvittavista varusteista.
 • Ennakkopalaveri Teamsilla, jossa käymme läpi vaelluksen suunnitelmaa, varusteita ym käytännön asioita.
 • Saunamaksu Vieriharjun eräsaunassa.
 • Oppaiden palvelut vaelluksen aikana. Me huolehdimme ja vastaamme turvallisuudestasi. Ja tietysti siitä, että saat nauttia miljoonan tähden luontoelämyksestä ja oppia uusia taitoja.

 

Nämä asiat sinun tulee hoitaa itse:

 • Matka- ja tapaturmavakuutuksen itsellesi.
 • Varustelistan mukaiset varusteet. HUOM! Kaikkea ei kannata ostaa itselleen heti ensimmäisellä vaelluksella. Varusteita on myös vuokrattavana. Me autamme mielellämme sopivien varusteiden etsinnässä.
 • Vaellusruoat. Annamme mielellämme vinkkejä retkiruokailusta ja hyväksihavaituista nikseistä.
 • Majoitus ennen vaellusta ja sen jälkeen. Voimme suositella lähistöllä olevia majoituspaikkoja.
 • Vaelluksen hintaan ei sisälly menomatka Kemihaaraan eikä sieltä takaisin kotiin


13 arviota tuotteelle Opastettu vaellus Korvatunturille ”Tonttujen kesäseikkailu” (5pv)

 1. Osallistuja 6/23

  Paljon ruusuja, hyvin vedetty reissu. Ohjelmat ja illat kivoja.

 2. Osallistuja 6/23

  Mukavat oppaat 🙂
  Kohdevalikoimaa voisi laajentaa tulevaisuutta ajatellen.

 3. Osallistuja 6/23

  Hieno reissu kaikkinensa 🙂 Mukava porukka ja upeat maisemat. Uskalsin lähteä pitemmälle vaellukselle juurikin ohjaajien ja porukan mukana.

 4. Osallistuja 6/23

  Kiehisen tekonäytös iso plussa. Riuku-WC oli erittäin hyvä kokemus 🙂

 5. Osallistuja 6/23

  5/5

 6. Osallistuja 6/23

  Kiitos hyvästä palvelusta :). “Todistus” osallistujille vaelluksesta voisi olla kiva?

 7. Osallistuja 6/23

  Olette aina ihania ja rauhallisia ammattilaisia <3

 8. Osallistuja 6/23

  Mukava rauhallinen tahti ja sopivin välein taukoja.

 9. Osallistuja 6/23

  Reissusta jäi erittäin hyvä mieli! Turvallinen ja antoisa, tieto-taitoa sai evääksi seuraaviin reissuihin. Lämmin kiitos ja aurinkoista kesää 🙂

 10. Osallistuja 6/22

  Kiitoksia, oli mukava reissu 😊

 11. Osallistuja 6/22

  Puitteet, seura ja sää olivat kohdallaan.
  Oikein kiva reissu, kiitos!

 12. Osallistuja 6/22

  5/5

 13. Osallistuja 6/22

  Kiitoksia mukavasta reissusta 😊
  Aikataulu oli mukavan leppoisa, sai rauhassa syödä ja olla ilman kiirettä.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.