Opastettu ruskavaellus Repovedelle ”Ruskan lumoissa” (3pv)

178,00 

Vaellus on loppuunmyyty! Ilmoittaudu varasijalle sivun alaosassa olevalla lomakkeella.

Koe Repoveden kansallispuiston aisteja hivelevä jylhä kauneus ruskan värittämänä. Tämä 3 päivän opastettu ruskavaellus Repovedelle soveltuu mainiosti niin retkeilyharrastusta aloittaville kuin kokeneemmillekin seikkailijoille. Vaellus seuraa pääosin Kaakkurin kierrosta, ja sen varrella näemme kaikki Repoveden kansallispuiston upeimmat maisemat. Olhavan vuoren, Lapinsalmen riippusillan ja monta muuta. Lähde mukaamme miljoonan tähden luontoelämysten pariin.

Vaelluksen hintaan sisältyy myös Retkeilykurssi -webinaari (2x 1,5h), josta saat rinkkakaupalla hyödyllisiä retkeilyvinkkejä.

Ilmoittaudu mukaan sivun alaosassa olevalla ilmoittautumislomakkeella.

Aika: 6.-8.10.2023.

Ilmainen peruutusoikeus Korpi Outdoors

Kuvaus

Luontoelämyksiä ja retkeilytaitoja kokeneiden oppaiden johdolla

Vuoden vaellukselta palanneen, kokeneen retkeilijän ja eräoppaan (AT), Ulko-Vesan vetämä kolmen päivän opastettu ruskavaellus Repovedelle tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä tutustumaan yhteen Suomen upeimmista kansallispuistoista turvallisesti kokeneiden oppaiden johdolla. Jylhistä maisemistaan ja riippusilloistaan tunnettu Repoveden kansallispuisto on silmiä hivelevän kaunis retkikohde.

Korpi Outdoorsin vaelluksilla et ole vain ”perässäkulkija” vaan pääset kokeilemaan ja harjoittelemaan retkeilytaitoja. Vaelluksen aikana opit monia tärkeitä taitoja, muun muassa tulentekemisestä, leiriytymisestä, keittimistä ja suunnistamisesta. Ja lisäksi tietenkin vielä rinkkakaupalla hyödyllisiä vinkkejä. Yhdessä tekemällä retkeily on hauskempaa!

Upeiden maisemien lisäksi vaellustamme siivittävät lukuisat tarinat, Repoveden kansallispuistosta, sen historiasta ja muita vaellustarinoita.

 

Opastettu ruskavaellus Repovedellä sopii myös aloittelville retkeilijöille

Opastettu ruskavaellus Repovedelle ”Ruskan lumoissa” sopii erinomaisesti ensimmäiseksi vaellukseksi, mutta annettavaa löytyy myös kokeneemmille retkeilijöille. Vaelluksen hintaan sisältyvässä Retkeilytaidot -webinaarissa saat paljon tietoa ja niksejä, jotka helpottavat vaellukselle valmistautumista. Päivämatkamme ovat enintään 15km, joten sinun ei tarvitse olla huippu-urheilija. Hyvä peruskunto on kuitenkin vaelluksella välttämätön.

Reitillä on runsaasti korkeusvaihteluita. Huom. Reitti ei ole esteetön.

 

Vaelluksella yövymme teltoissa tai kodassa

Leiripaikkamme ovat Mustavuoren ja Lojukosken varauskotien ympäristössä. Voit valita, haluatko yöpyä teltassa vai kodassa. Ympäristö soveltuu erinomaisesti myös riippumattoiluun.

 

Lähde mukaan yksin tai porukalla

Vaelluksen osallistujamäärä 5-12 henkilöä. Voit lähteä mukaan yksin tai vaikkapa kaveriporukalla.

 

Lähdemme liikkeelle Koveron parkkipaikalta

Tapaamme Repoveden kansallispuistossa Saarijärven P-alueella pe 6.10.2023 klo 12.
Palaamme Saarijärven parkkipaikalle su 8.10.  klo 15 mennessä.

Saarijärven pysäköintialueen osoite on: Kuismantie 990, Kouvola (tien nro 368).

 

Ilmoittautuminen vaellukselle tapahtuu verkkokauppamme kautta

Ilmoittaudu mukaan vaellukselle sivun alaosassa olevalla ilmoittautumislomakkeella. Varauksen jälkeen saat sähköpostitse täytettäväksi esitietolomakkeen. Siinä kysytään mm. terveystietoja, jotta voimme varmistaa turvallisuutesi. Henkilökohtaisia tietojasi ei tallenneta rekisteriin, vaan ne poistetaan heti kun niille ei enää ole tarvetta. Kts. Tietosuojaseloste.

Vaellus maksetaan kortti- tai käteismaksulla palattuamme lähtöpaikkaan.

 

Ilmainen peruutusoikeus antaa turvaa ja joustavuutta

Onko lomien saaminen vielä hiukan epävarmaa? Entä jos tulee jokin yllättävä este ennen seikkailua? Ei hätää, saat meiltä ilmaisen peruutusmahdollisuuden. Voit perua osallistumisesi veloituksetta 1kk ennen vaellusta saakka. Voit siis turvallisin mielin varata paikkasi jo hyvissä ajoin. Jos perumishetkellä vaelluksen alkuun on alle 1kk laskutetaan sinulta osa tuotteesta Tilaus- ja peruutusehdoissa määritellyn portaikon mukaisesti.

 

”Ruskan lumoissa” opastettu ruskavaellus Repovedellä sisältää:

  • Oppaiden palvelut ennen vaellusta. Jos sinulla on ennen vaellusta kysymyksiä, voit koska tahansa olla meihin yhteydessä. Autamme mielellämme mieltäsi askarruttavissa asioissa. Osallistujille perustamme oman Whatsapp -ryhmän, jossa on helppo kysellä meiltä ja muilta, sopia vaikkapa kyydeistä ja tutustua muihin seikkailijoihin.
  • Retkeilykurssi -webinaari (2×1,5h). Tällä kurssilla saat aimo kimpun tärkeitä tietoja retkeilystä ja varusteista
  • Laadimme vaelluksesta turvallisuussuunnitelman. Ja tietysti Korpi Outdoorsilla on myös voimassaoleva vastuuvakuutus.
  • Varustelista vaelluksella tarvittavista varusteista.
  • Oppaiden palvelut vaelluksen aikana. Me huolehdimme ja vastaamme turvallisuudestasi. Ja tietysti siitä, että saat nauttia miljoonan tähden luontoelämyksistä ja oppia uusia taitoja.

 

Nämä asiat sinun tulee hoitaa itse:

  • Matka- ja tapaturmavakuutuksen itsellesi
  • Varustelistan mukaiset varusteet. HUOM! Kaikkea ei kannata ostaa itselleen heti ensimmäisellä retkellä. Varusteita on myös vuokrattavana. Me autamme mielellämme sopivien varusteiden etsinnässä.
  • Annamme mielellämme vinkkejä retkiruokailusta ja hyväksihavaituista nikseistä.
  • Vaelluksen hintaan ei sisälly menomatka Repovedelle eikä paluumatka Repovedeltä kotiin.

Ilmoittautumislomake varasijalle:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.