Opastettu ruskavaellus Kevolla ”Kanjonin kuiskaus” (6pv)

435,00 

UUTUUSTUOTE!

Kun yksi Suomen upeimmista vaelluskohteista pukeutuu syksyiseen juhla-asuunsa, on kokemus takuuvarmasti ikimuistoinen. Lähde mukaamme kokemaan Kevon lumoavat maisemat kanjoneineen, tuntureineen ja putouksineen!

Tälle vaellukselle et tarvitse aiempaa kokemusta pitkistä vaelluksista – peruskunto, jonkinlainen retkeilykokemus ja innokas mieli riittävät mainiosti. Vaelluksen hintaan sisältyy myös Retkeilykurssi -webinaari (2x 1,5h), josta saat rinkkakaupalla hyödyllistä tietoa retkeilystä.

Aika: 22-27.9.2024

Maksa vain varausmaksuIlmainen peruutusoikeus Korpi Outdoors

 

Kuvaus

Opastettu vaellus Kevon luonnonpuistossa - turvallisesti kokeneiden oppaiden johdolla

Vuoden vaellukselta palanneen, kokeneen retkeilijän ja eräoppaan (AT), Ulko-Vesan vetämä kuuden päivän opastettu vaellus tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä tutustumaan  Kevon luonnonpuiston upeisiin maastoihin turvallisesti kokeneiden oppaiden johdolla.

Korpi Outdoorsin vaelluksilla et ole vain ”perässäkulkija” vaan pääset kokeilemaan ja harjoittelemaan retkeilytaitoja.  Ja lisäksi tietenkin vielä rinkkakaupalla hyödyllisiä vinkkejä. Yhdessä tekemällä retkeily on hauskempaa!

Koe Kevon kanjoni, Kuivi ja monta muuta nähtävyyttä ruskan upeissa väreissä

Reittimme kulkee seuraillen Kuivin reittiä. Reittimme onkin yksi Suomen kauneimmista vaellusreiteistä. Matkan varrella pääsemme ihastelemaan muun muassa ruskan lumoavissa väreissä kylpevää Kevon kanjonia, jylhänä pauhaavaa Fiellun putousta ja Kevon korkeinta tunturia, Kuivia, jonka huiputamme päiväretkenä ilman rinkkoja. 

Syyskuu on vaeltajan kulta-aikaa. Räkkäaika hyttysineen on jo takana ja luonto on pukeutunut juhlapukuun ja alkaa vähitellen valmistautumisen talveen. 

Lappiin ja Kevolle liittyy paljon tarinoita. Niitä haluamme jakaa myös sinulle matkan aikana. Lähde mukaamme luomaan uusia tarinoita!

 

Opastettu ruskavaellus Kevolla sopii niin aloitteleville kuin kokeneemmillekin retkeilijöille

Opastettu ruskavaellus Kevolla “Kanjonin kuiskaus” sopii erinomaisesti ensimmäiseksi pitkäksi vaellukseksi, mutta annettavaa löytyy myös kokeneemmille retkeilijöille. Vaelluksen hintaan sisältyvässä Retkeilykurssi -webinaarissa (2x 1,5h) saat paljon tietoa ja niksejä, jotka helpottavat vaellukselle valmistautumista.

Päivämatkamme ovat n. 10-17km ja vaelluksen kokonaispituus n. 85km, joten sinun ei tarvitse olla huippu-urheilija. Hyvä peruskunto on kuitenkin vaelluksella välttämätön. Reitin kulkee polkua pitkin vaihtelevassa maastossa. Reitillä on runsaasti korkeuseroja. 

lähdemme liikkeelle Sulaojalta

Tapaamme Sulaojan pysäköintialueella 22.9. klo 9:00. Tapaamispaikan osoite on: Karigasniementie 5648, Karigasniemi (Utsjoki)

Vaelluksen jälkeen 27.9. palaamme autoille viimeistään klo 16 mennessä.

Vaelluksella yövymme teltoissa

Vaelluksella yövymme teltoissa tai muussa omassa majoitteessa. Kaikki leiripaikkamme ovat luonnonpuiston leirintäpaikoilla, joten leireissä on esim. huussi käytettävissä.

Lähde mukaan yksin tai porukalla

Vaelluksen osallistujamäärä on 4-10 henkilöä. Voit lähteä mukaan yksin tai vaikkapa kaveriporukalla.

Ilmoittautuminen vaivattomasti verkkokaupassa – eikä kaikkea tarvitse maksaa kerralla

Ilmoittautuminen vaellukselle tapahtuu verkkokauppamme kautta. Maksuvaihtoehtoja on kaksi, joista voit valita itsellesi paremmin sopivan:

 • Varausmaksu ilmoittautumisen yhteydessä, loppusumma maksetaan 1kk ennen vaelluksen alkua
 • Halutessasi voit maksaa myös koko vaelluksen kerralla

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostitse täytettäväksi esitietolomakkeen. Siinä kysytään mm. terveystietoja, jotta voimme varmistaa turvallisuutesi. Henkilökohtaisia tietojasi ei tallenneta rekisteriin, vaan ne poistetaan heti kun niille ei enää ole tarvetta. Kts. Tietosuojaseloste.

Ilmainen peruutusoikeus antaa turvaa ja joustavuutta

Onko lomien saaminen vielä hiukan epävarmaa? Entä jos tulee jokin yllättävä este ennen seikkailua? Ei hätää, saat meiltä ilmaisen peruutusmahdollisuuden. Jos perut osallistumisesi vähintään 1kk ennen tapahtuman alkua, saat rahasi 100% takaisin. Voit siis turvallisin mielin varata paikkasi jo hyvissä ajoin. Jos perumishetkellä vaelluksen alkuun on alle 1kk saat silti osan rahoista takaisin Tilaus- ja peruutusehdoissa määritellyn portaikon mukaisesti. 

Opastettu ruskavaellus Kevolla, hintaan sisältyy:

 • Oppaiden palvelut ennen vaellusta. Jos sinulla on ennen vaellusta kysymyksiä, voit koska tahansa olla meihin yhteydessä. Autamme mielellämme mieltäsi askarruttavissa asioissa. Osallistujille perustamme oman Whatsapp -ryhmän, jossa on helppo kysellä meiltä ja muilta, sopia vaikkapa kyydeistä ja tutustua muihin seikkailijoihin.
 • Retkeilykurssi -webinaari (2x 1,5h). Tällä kurssilla saat aimo kimpun tärkeitä tietoja etkeilystä ja varusteista.
 • Laadimme vaelluksesta turvallisuussuunnitelman. Ja tietysti Korpi Outdoorsilla on myös voimassaoleva vastuuvakuutus.
 • Varustelista vaelluksella tarvittavista varusteista.
 • Ennakkopalaveri Teamsilla, jossa käymme läpi vaelluksen suunnitelmaa, varusteita ym käytännön asioita.
 • Oppaiden palvelut vaelluksen aikana. Me huolehdimme ja vastaamme turvallisuudestasi. Ja tietysti siitä, että saat nauttia miljoonan tähden luontoelämyksestä ja oppia uusia taitoja.

Nämä asiat sinun tulee hoitaa itse:

 • Matka- ja tapaturmavakuutuksen itsellesi.
 • Varustelistan mukaiset varusteet. HUOM! Kaikkea ei kannata ostaa itselleen heti ensimmäisellä vaelluksella. Varusteita on myös vuokrattavana. Me autamme mielellämme sopivien varusteiden etsinnässä.
 • Vaellusruoat. Annamme mielellämme vinkkejä retkiruokailusta ja hyväksihavaituista nikseistä.
 • Majoitus ennen vaellusta ja sen jälkeen. Voimme suositella lähistöllä olevia majoituspaikkoja.
 • Vaelluksen hintaan ei sisälly menomatka Sulaojalle eikä sieltä takaisin kotiin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.