Retkiruoan kuivaus -webinaari (1,5h)
19,00 €
Mitä ruokaa ottaisin mukaan vaellukselle?
Taas sitä samaa pussipastaa?
Minkälaisia ruokia voi kuivata?
Minkälainen kuivuri sopisi omiin tarpeisiini?
Retkiruoan kuivaaminen itse on hauskaa ja inspiroivaa touhua. Vaelluksilla ei todellakaan tarvitse syödä yksitoikkoista ja mautonta ruokaa. Itse kuivaamalla saat loihdittua herkullisia, monipuolisia ja energiapitoisia aterioita. Tässä 1,5 tunnin webinaarissa saat paljon hyödyllisiä vinkkejä ja niksejä retkiruoan kuivaamiseen.
Webinaari järjestetään tapahtumapäivinä klo 18-19:30. Kurssin jälkeen on vielä varattu aikaa kysymyksille.
Kuvaus
Lisätiedot
Päivämäärä: | 7.1.2025 |
---|---|
Tapahtuma-aika: | Klo 18-19:30 |
Tapahtuman kesto: | 1,5h |
Soveltuvuus: | Soveltuu kaikille retkiruoasta kiinnostuneille. |
Tarvittavat välineet/ varusteet: | Kurssille tarvitset: |
68 arviota tuotteelle Retkiruoan kuivaus -webinaari (1,5h)
Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.
Osallistuja 8/24 –
Hyvä ja selkeä esitys
Osallistuja 6/24 –
Nälkä tuli ja kaipaus erämaahan
Osallistuja 6/24 –
4/5
Osallistuja 4/24 –
Kurssi nosti varmuutta ja intoa kuivaamiseen. Tämän kesän retkille kuivaan ainakin jotain!!
Osallistuja 4/24 –
4/5
Osallistuja 2/24 –
Hyvä kokonaisuus etenkin aloittelijoille! Itse näköjään jo sen verran kokeillut monenlaisia, että ei kamalasti uutta tullut – ehkä juurikin niitä esimerkkejä kaipailee itse, että hei tätäkin voi kuivata ja tämä toimii kuivattuna. Kirjavinkit oli tutut, mutta esim. siinä Vaellusruokaa-kirjassa oli kyllä ihan ihmeellisiä reseptejä.
Osallistuja 2/24 –
Oikein kiva yleissilmäys retkiruuan kuivaamisen maailmaan.
Osallistuja 1/24 –
Ihan loistavaa valmennusta ovat nämä webinaarit tuleville vaelluksille👍.
Osallistuja 1/24 –
5/5
Osallistuja 1/24 –
Hyvä kurssi. Jos haluaa ripauksen lisää innostavaa syvyyttä, niin voisi olla jokunen esimerkki esim. aamupalasta… mitä kivaa puuron kanssa, kuivattuja mansikoita tms.
Osallistuja 12/23 –
Kiitos hyvästä kurssista. Aion kuivata ruokia tuleville vaelluksilleni.
Osallistuja 12/23 –
5/5
Osallistuja 12/23 –
4/5
Osallistuja 12/23 –
Kuivausajat jäivät käsittelemättä. Täysnoviisi ei ehkä tajua, että se voi viedä puoli päivää… Hyvää oli kertoa myös epäonnistuneista kokeiluistaan ja tarinaa voisi värittää lisää kertomalla vuoden vaelluksesta… Kiitos! Mielenkiintoinen kurssi…
Osallistuja 11/23 –
Ei ole kehitysideoita. Hyvä sisältö. Sain ideoita itselleni.
Osallistuja 11/23 –
Oikein hyvä pikaperehdytys!
Osallistuja 11/23 –
5/5
Osallistuja 9/23 –
Hyvä ja asiantunteva luennoitsija, sai tuntumaan asian siltä, ettei se niin vaikeaa olekaan. Tosi hyvä vinkki heti alkuun, ettei tarvitse välttämättä heti kaikkea kuivata, vaan aloittaa jostain yhdestä ainesosasta.
Osallistuja 9/23 –
5/5
Osallistuja 9/23 –
5/5
Osallistuja 9/23 –
Materiaali olisi ollut kiva saada ennakkoon – siihen olisi voinut tehdä muistiinpanoja 🙂
Osallistuja 9/23 –
5/5
Osallistuja 8/23 –
Kurssi sisältö oli mahtava enemmän vain kursseja
Osallistuja 8/23 –
Kiitos mukavasta illasta!
Osallistuja 8/23 –
5/5
Osallistuja 8/23 –
Itse olen maidoton ja gluteeniton + herneet ja pavut ei sovi. On jo pitänyt kuivata, jos/kun haluaa syödä vaihtelevasti. Eli tietoa oli jo jonkin verran, mutta uusia vinkkejä /ideoita tuli myös. Vuolukanaa aion ehdottomasti kokeila ja tofua myös. Oma luottoystävä on ruokatermari, jossa itse kuivaamat keittoaineet tekeytyy valmiiksi ja nälkäkiukku ei yllätä.
Osallistuja 8/23 –
4/5
Osallistuja 6/23 –
5/5
Osallistuja 6/23 –
Olen lähdössä ruska-aikaan Hetta – Pallakselle yksin ja aiemmin lyhyemmille retkille kansallispuistoihin ystävän kanssa. Retkiruokien suunnittelu ja valmistelut ovat nyt ajankohtaisia. Joitakin kirjoja olen kirjastosta löytänyt, mutta tässä sai kattavasti omalla kokemuksellasi varustettua faktaa ja vinkkejä.
Osallistuja 6/23 –
4/5
Osallistuja 6/23 –
Kattava esitys ja kurssilla tuli “herätteitä” joita ei itse ole edes ajatellut. Selkeä ja jäsennelty asioiden läpikäynti. Kurssi menee nopeaa ja kaikki olennainen tuli käsiteltyä.
Osallistuja 6/23 –
Muutama resepti lisää
Osallistuja 4/23 –
5/5
Osallistuja 3/23 –
5/5
Osallistuja 3/23 –
Hyvä ja kattava webinaari
Osallistuja 3/23 –
Hyvä kurssi. Kouluttajan omakohtainen kokemus aiheesta toi uskottavuutta ja lisäsi luottamusta.
Osallistuja 3/23 –
5/5
Osallistuja 3/23 –
5/5
Osallistuja 2/23 –
5/5
Osallistuja 2/23 –
4/5
Osallistuja 2/23 –
4/5
Osallistuja 2/23 –
Todella paljon tuli hyvää tietoa. Reseptejä/esimerkkejä vaikka kokonaisesta retkilounaasta tai aamiaisesta kuivatuista tuotteista ois ollut mukava nähdä
Osallistuja 2/23 –
Kiitos, tämä antoi hyvin tietoa.
Osallistuja 1/23 –
4/5
Osallistuja 1/23 –
5/5
Osallistuja 1/23 –
5/5
Osallistuja 1/23 –
Kiitos hyvästä kurssista! Kiva, että joskus tulee muutakin kuin pelkkää kasvisruokavaliota 😁! Pizzaa ollaankin testailtu aika paljon sekä trangialla että nuotiolla sinun kirjasi inspiroimana. Ja hyvää on tullut 👍
Osallistuja 12/22 –
Sain hyviä vinkkejä ja rohkeutta lähtee ite kokeilee ja kehittää omia ruokia vähön enemmän. Muutama hyvä käytännön vinkki myös lisää ja tää varsinki säilytykseen ja säilyvyyteen liittyen.
Osallistuja 12/22 –
Kiitos! Oli tosi hyvä ja kattava pakkaus retkiruuan kuivaamisesta. Reseptejä olisin toivonut itse asiassa hieman enemmän, koska mielikuvitus on vielä hyvin rajoittunut.
Osallistuja 12/22 –
5/5
Osallistuja 10/22 –
Tämä oli kiva 😊
Osallistuja 10/22 –
Kiitos asiantutevasta ja innostavasta kurssista! 🙂
Osallistuja 10/22 –
Kiitos kurssista. Tiivis hyvä paketti retkiruoan kuivauksen abc:stä. Hienoa, että sai kysellä mieltä askarruttavia asioita.
Osallistuja 5.4.2022 –
Mielestäni tässä oli kaikki oleellinen ja pitäjän omakohtainen kokemus lisää uskottavuutta. Kirjavinkit hyviä. Kiitos!!!
Osallistuja 5.4.2022 –
5/5
Osallistuja 5.4.2022 –
5/5
Osallistuja 5.4.2022 –
4/5
Osallistuja 5.4.2022 –
5/5
Osallistuja 5.4.2022 –
Tosi hyvä ja hyödyllinen webinaari. Vaikka luulin tietäväni jo paljon, tuli paljon uutta infoa.
Osallistuja 18.1.2022 –
5/5
Osallistuja 18.1.2022 –
5/5
Osallistuja 18.1.2022 –
5/5
Osallistuja 18.1.2022 –
5/5
Osallistuja 18.1.2022 –
5/5
Osallistuja 18.1.2022 –
4/5
Osallistuja 18.1.2022 –
Hyvä ja kattava sisältö ajatellen ruoan kuivausta. Reseptejä olisi voinut olla jokunen enemmänkin. On kiva kuulla mitkä reseptit oikeasti toimivat.
Osallistuja 18.1.2022 –
5/5
Osallistuja 18.1.2022 –
5/5