Retkiruoan kuivaus -webinaari (1,5h)

19,00 

Mitä ruokaa ottaisin mukaan vaellukselle?
Taas sitä samaa pussipastaa?
Minkälaisia ruokia voi kuivata?
Minkälainen kuivuri sopisi omiin tarpeisiini?

Retkiruoan kuivaaminen itse on hauskaa ja inspiroivaa touhua. Vaelluksilla ei todellakaan tarvitse syödä yksitoikkoista ja mautonta ruokaa. Itse kuivaamalla saat loihdittua herkullisia, monipuolisia ja energiapitoisia aterioita. Tässä 1,5 tunnin webinaarissa saat paljon hyödyllisiä vinkkejä ja niksejä retkiruoan kuivaamiseen.

Webinaari järjestetään tapahtumapäivinä klo 18-19:30. Kurssin jälkeen on vielä varattu aikaa kysymyksille.

(61 tuotearviota)

Kuvaus

Vuoden yksinvaellukselle satoja kiloja ruokaa kuivanneen ja lukuisia kuivaruokareseptejä keränneen ja kehittäneen Ulko-Vesan vetämässä Retkiruoan kuivaus -webinaarissa käsitellään monipuolisesti retkiruokaa ja sen kuivaamista.

Kurssilta saat varsinaisen kuivaustiedon lisäksi myös hyödyllistä tietoa eri ruoka-aineista, niiden säilyvyydestä ja ravintosisällöistä. Ja tietysti inspiraatiota lähteä itse etsimään sitä täydellistä retkiruokareseptiä. Kurssilta saat myös muutamia testattuja ja hyväksi havaittuja reseptejä Ulko-Vesan vuoden seikkailun parhaista tarjoiluista.

Kurssille osallistujilla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta ruokien kuivaamisesta, vaan kurssi soveltuu kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Kurssi järjestetään Teamsissa. Osallistujille lähetetään sähköpostitse osallistumislinkki ja lisätietoa tapahtumasta muutama päivä ennen kurssin alkua.

Verkkokurssien tilausehdot

Osallistuminen kurssille on helppoa

Webinaariin osallistuville lähetetään sähköpostitse osallistumislinkki viimeistään 1vrk ennen kurssin alkua. Viestissä on myös ohjeet kurssille liittymiseen Teamsissa. Jos linkkiä ei sähköpostissasi näy, tarkista myös Roskaposti -kansio, ja ota meihin tarvittaessa yhteyttä hyvissä ajoin ennen kurssin alkua.

Kurssimaksu on henkilökohtainen. Jos haluat samalta laitteelta osallistua vaikkapa puolison tai kaveriporukan kanssa, onnistuu se helposti, valitsemalla osallistujien määrä ennen ostoskoriin lisäämistä.

Lisätiedot

Päivämäärä:

16.4.2024, 4.6.2024

Tapahtuma-aika:

Klo 18-19:30

Tapahtuman kesto:

1,5h

Soveltuvuus:

Soveltuu kaikille retkiruoasta kiinnostuneille.

Tarvittavat välineet/ varusteet:

Kurssille tarvitset:
* Puhelin/ tabletti/ tietokone
* Teams
* Muistiinpanovälineet
* Seikkailumieltä ja intoa

61 arviota tuotteelle Retkiruoan kuivaus -webinaari (1,5h)

  1. Osallistuja 1/24

    Ihan loistavaa valmennusta ovat nämä webinaarit tuleville vaelluksille👍.

  2. Osallistuja 1/24

    5/5

  3. Osallistuja 1/24

    Hyvä kurssi. Jos haluaa ripauksen lisää innostavaa syvyyttä, niin voisi olla jokunen esimerkki esim. aamupalasta… mitä kivaa puuron kanssa, kuivattuja mansikoita tms.

  4. Osallistuja 12/23

    Kiitos hyvästä kurssista. Aion kuivata ruokia tuleville vaelluksilleni.

  5. Osallistuja 12/23

    5/5

  6. Osallistuja 12/23

    4/5

  7. Osallistuja 12/23

    Kuivausajat jäivät käsittelemättä. Täysnoviisi ei ehkä tajua, että se voi viedä puoli päivää… Hyvää oli kertoa myös epäonnistuneista kokeiluistaan ja tarinaa voisi värittää lisää kertomalla vuoden vaelluksesta… Kiitos! Mielenkiintoinen kurssi…

  8. Osallistuja 11/23

    Ei ole kehitysideoita. Hyvä sisältö. Sain ideoita itselleni.

  9. Osallistuja 11/23

    Oikein hyvä pikaperehdytys!

  10. Osallistuja 11/23

    5/5

  11. Osallistuja 9/23

    Hyvä ja asiantunteva luennoitsija, sai tuntumaan asian siltä, ettei se niin vaikeaa olekaan. Tosi hyvä vinkki heti alkuun, ettei tarvitse välttämättä heti kaikkea kuivata, vaan aloittaa jostain yhdestä ainesosasta.

  12. Osallistuja 9/23

    5/5

  13. Osallistuja 9/23

    5/5

  14. Osallistuja 9/23

    Materiaali olisi ollut kiva saada ennakkoon – siihen olisi voinut tehdä muistiinpanoja 🙂

  15. Osallistuja 9/23

    5/5

  16. Osallistuja 8/23

    Kurssi sisältö oli mahtava enemmän vain kursseja

  17. Osallistuja 8/23

    Kiitos mukavasta illasta!

  18. Osallistuja 8/23

    5/5

  19. Osallistuja 8/23

    Itse olen maidoton ja gluteeniton + herneet ja pavut ei sovi. On jo pitänyt kuivata, jos/kun haluaa syödä vaihtelevasti. Eli tietoa oli jo jonkin verran, mutta uusia vinkkejä /ideoita tuli myös. Vuolukanaa aion ehdottomasti kokeila ja tofua myös. Oma luottoystävä on ruokatermari, jossa itse kuivaamat keittoaineet tekeytyy valmiiksi ja nälkäkiukku ei yllätä.

  20. Osallistuja 8/23

    4/5

  21. Osallistuja 6/23

    5/5

  22. Osallistuja 6/23

    Olen lähdössä ruska-aikaan Hetta – Pallakselle yksin ja aiemmin lyhyemmille retkille kansallispuistoihin ystävän kanssa. Retkiruokien suunnittelu ja valmistelut ovat nyt ajankohtaisia. Joitakin kirjoja olen kirjastosta löytänyt, mutta tässä sai kattavasti omalla kokemuksellasi varustettua faktaa ja vinkkejä.

  23. Osallistuja 6/23

    4/5

  24. Osallistuja 6/23

    Kattava esitys ja kurssilla tuli “herätteitä” joita ei itse ole edes ajatellut. Selkeä ja jäsennelty asioiden läpikäynti. Kurssi menee nopeaa ja kaikki olennainen tuli käsiteltyä.

  25. Osallistuja 6/23

    Muutama resepti lisää

  26. Osallistuja 4/23

    5/5

  27. Osallistuja 3/23

    5/5

  28. Osallistuja 3/23

    Hyvä ja kattava webinaari

  29. Osallistuja 3/23

    Hyvä kurssi. Kouluttajan omakohtainen kokemus aiheesta toi uskottavuutta ja lisäsi luottamusta.

  30. Osallistuja 3/23

    5/5

  31. Osallistuja 3/23

    5/5

  32. Osallistuja 2/23

    5/5

  33. Osallistuja 2/23

    4/5

  34. Osallistuja 2/23

    4/5

  35. Osallistuja 2/23

    Todella paljon tuli hyvää tietoa. Reseptejä/esimerkkejä vaikka kokonaisesta retkilounaasta tai aamiaisesta kuivatuista tuotteista ois ollut mukava nähdä

  36. Osallistuja 2/23

    Kiitos, tämä antoi hyvin tietoa.

  37. Osallistuja 1/23

    4/5

  38. Osallistuja 1/23

    5/5

  39. Osallistuja 1/23

    5/5

  40. Osallistuja 1/23

    Kiitos hyvästä kurssista! Kiva, että joskus tulee muutakin kuin pelkkää kasvisruokavaliota 😁! Pizzaa ollaankin testailtu aika paljon sekä trangialla että nuotiolla sinun kirjasi inspiroimana. Ja hyvää on tullut 👍

  41. Osallistuja 12/22

    Sain hyviä vinkkejä ja rohkeutta lähtee ite kokeilee ja kehittää omia ruokia vähön enemmän. Muutama hyvä käytännön vinkki myös lisää ja tää varsinki säilytykseen ja säilyvyyteen liittyen.

  42. Osallistuja 12/22

    Kiitos! Oli tosi hyvä ja kattava pakkaus retkiruuan kuivaamisesta. Reseptejä olisin toivonut itse asiassa hieman enemmän, koska mielikuvitus on vielä hyvin rajoittunut.

  43. Osallistuja 12/22

    5/5

  44. Osallistuja 10/22

    Tämä oli kiva 😊

  45. Osallistuja 10/22

    Kiitos asiantutevasta ja innostavasta kurssista! 🙂

  46. Osallistuja 10/22

    Kiitos kurssista. Tiivis hyvä paketti retkiruoan kuivauksen abc:stä. Hienoa, että sai kysellä mieltä askarruttavia asioita.

  47. Osallistuja 5.4.2022

    Mielestäni tässä oli kaikki oleellinen ja pitäjän omakohtainen kokemus lisää uskottavuutta. Kirjavinkit hyviä. Kiitos!!!

  48. Osallistuja 5.4.2022

    5/5

  49. Osallistuja 5.4.2022

    5/5

  50. Osallistuja 5.4.2022

    4/5

  51. Osallistuja 5.4.2022

    5/5

  52. Osallistuja 5.4.2022

    Tosi hyvä ja hyödyllinen webinaari. Vaikka luulin tietäväni jo paljon, tuli paljon uutta infoa.

  53. Osallistuja 18.1.2022

    5/5

  54. Osallistuja 18.1.2022

    5/5

  55. Osallistuja 18.1.2022

    5/5

  56. Osallistuja 18.1.2022

    5/5

  57. Osallistuja 18.1.2022

    5/5

  58. Osallistuja 18.1.2022

    4/5

  59. Osallistuja 18.1.2022

    Hyvä ja kattava sisältö ajatellen ruoan kuivausta. Reseptejä olisi voinut olla jokunen enemmänkin. On kiva kuulla mitkä reseptit oikeasti toimivat.

  60. Osallistuja 18.1.2022

    5/5

  61. Osallistuja 18.1.2022

    5/5

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.