Edulliset nettisivut yrityksellesi

390€ (alv 0%)

 

Oletko perustamassa yritystä ja tarvitsisit näyttävät ja toimivat nettisivut?
Vai kaipaako jo olemassa oleva sivustosi uutta ilmettä?

Me autamme sinua mielellämme, eikä hintalappu kohoa tavoittamattomiin. Kiinteän hinnoittelumallimme ansiosta tiedät kokonaishinnan aina jo etukäteen! Kartoitamme aina tarpeesi ja suosittelemme parasta ratkaisua juuri sinun tarpeidesi pohjalta.

Katso tarkemmat tiedot alta ja ota meihin yhteyttä, niin rakennetaan sinulle yhdessä juuri tarvitsemasi kokonaisuus – nopeasti ja edullisesti.

Kuvaus

Voiko hyvät nettisivut saada edullisesti – ja nopeasti? 

Vastaus on yksinkertaisesti: Kyllä voi. Edulliset nettisivut -paketissa saat ammattimaiset, vakuuttavat ja toimivat nettisivut yrityksellesi. Sivusto toteutetaan maailman suosituimmalla alustalla, WordPressillä, ja se on aina täysin mobiilioptimoitu, joten sivut näyttävät hyvältä katselipa niitä sitten tietokoneelta, tabletilta tai puhelimelta.  

Lisäksi saat sivustosi nopeasti käyttöön. Olemme kehittäneet asennuksen tehokkaaksi, jotta voimme käyttää ajan sivuston viimeistelyyn. Ja siinäkin olemme tehokkaita – kun sivuston sisältö on olemassa, saamme sivuston luotua noin yhdessä päivässä. Sinun ei siis tarvitse turhia odotella, vaan pääset aloittamaan toiminnan nopeasti. 

Katso tästä rakentamamme esimerkkisivusto

 

Turvallinen ja tehokas webhotellipalvelu suomalaisella palvelimella 

Sivustopakettiin sisältyy webhotellipalvelun ja verkkotunnuksen tilaaminen ja avaus. Webhotellin osalta voit valita itsellesi parhaiten sopivan kuukausimaksullisen palvelupaketin. Palvelupaketin hintaan sisältyy webhotellin lisäksi myös verkkotunnuksen hallinta ja WordPressin, teemojen ja lisäosien päivitykset sekä sivuston varmuuskopiointi. Webhotellipalvelumme tarjoaa suomalainen palveluntarjoaja ja palvelimetkin sijaitsevat fyysisesti Suomessa. 

 Jos haluat hankkia sivustollesi webhotellipalvelun muuta kautta, sekin onnistuu. Ota meihin yhteyttä, niin sovitaan käytännön toimista. 

WEBHOTELLIT

Webhotelli S

Webhotelli M

Webhotelli L

 

Sivuston sisältö on aina omissa käsissäsi 

Sivuston sisällöstä päätät aina sinä. Tietenkin saat meiltä projektin alussa ohjeet ja vinkkejä, minkälaista tekstiä sivuille kannattaa laittaa ja missä muodossa kuvat olisi hyvä olla. Jos myynti- ja esittelytekstien kirjoittaminen tai kuvien muokkaaminen hirvittää, onnistuu meiltä lisäpalveluna myös sisällöntuotanto. Ota meihin yhteyttä, niin katsotaan tarvettasi yhdessä tarkemmin.

 

Tuki- ja kehityspalvelut tarpeesi mukaan 

Palvelumme ei pääty, kun sivusto on valmis. Sivuston tuki- ja kehityspalvelut ovat käytettävissäsi myös jatkossa. Veloitus näistä palveluista on aina käytettyjen tuntien mukaan, joten maksat vain palveluista, joita käytät. 

 

Microsoft Office -palvelut näppärästi samaan pakettiin

Halutessasi voidaan projektiin yhdistää myös Microsoft Office365. Business Standard -palvelu, jolloin saat käyttöösi  

  • Office-ohjelmistot (mm. Word, Excel, PowerPoint, Teams ja Outlook)
  • Sähköpostin omalla domainilla (esim. etunimi.sukunimi @omayritys.fi) 
  • OneDrive -pilvitallennustila (1T/käyttäjä) 

Office-palveluiden hinta muodostuu kiinteästä käyttöönoton kertaveloituksesta sekä käyttäjämäärästä riippuvasta kuukausimaksusta.

 

Nettisivusto, joka kasvaa yrityksesi mukana

Aloittavalla yrityksellä ei usein ole mahdollista investoida heti alussa tuhansia euroja huippuunsa viritettyyn sivustoon. Tämän vuoksi teimme sivustopalveluistamme modulaarisen – pääset tällä peruspaketilla hyvin alkuun ja voit yrityksen kasvaessa ja toimintojen kehittyessä lisätä uusia ominaisuuksia. Esimerkiksi perussivuston muuttaminen verkkokaupaksi onnistuu ilman, että koko sivusto pitäisi rakentaa alusta asti uudelleen. Muita lisäpaketteja ovat muun muassa hakukoneoptimointi, sivuston nopeuden optimointi, uutiskirje ja ajanvarausjärjestelmä. 

 

Nettisivut edullisesti -palvelu sisältää: 

Aloituspalaveri: 

Palvelinympäristö: 

Sivuston taustajärjestelmät (Back-end): 

Sivuston ulkoasu (Front-end): 

Käyttöopastus: 

Yhteydenottolomake

Täytä allaoleva lomake, niin olemme sinuun mahdollisimman pikaisesti yhteydessä.
HUOM! Lomakkeen valinnat eivät ole sitovia, vaan kartoitamme vielä tarpeesi ennen lopullista projektin alkua.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.