Korpi Outdoors logo

1. Yhteystiedot:

Korpi Outdoors Oy (3229312-7)
044-569 6293
vesa@korpioutdoors.fi

2. Yleiset ehdot

Hinnat

Kaikki verkkokaupassamme ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.

Tuotteet ja palvelut

Palvelutuotteiden kuvaukset on kerrottu verkkokaupassamme. Korpi Outdoors pidättää oikeuden muuttaa palvelutuotteiden sisältöä esim. sääolosuhteiden niin vaatiessa.

Tilaus/ varaus

Asiakas vastaa siitä, että on tutustunut myytävän palvelun/ tuotteen kuvauksiin, ohjeisiin ja rajoituksiin ennen tilauksen tekemistä. Tilauksen voi tehdä verkkokaupassa, sähköpostitse, puhelimitse tai suullisesti. Tilaus katsotaan syntyneeksi, kun asiakkaalle on lähetetty tilausvahvistus sähköpostitse. Retki- ja vaelluspalveluiden osalta Korpi Outdoorsilla on oikeus asiakkaan turvallisuuden varmistamiseksi tilausvahvistuksen lähettämisen jälkeenkin perua tilaus, mikäli tulee ilmi sellaisia rajoittavia tekijöitä, jotka Korpi Outdoorsin arvion mukaan estävät asiakkaan osallistumisen palveluun.

Maksuehdot

Asiakas maksaa tilauksen valitsemallaan maksutavalla, kunkin maksutavan ehtojen mukaisesti. Viivästyskorko on korkolain mukainen. Verkkokaupan maksupalvelun tarjoajana käytämme:

Paytrail
Innova 2, Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

Tilauksen peruminen/ palauttaminen

Tilauksen perumis-ja palautusehdot vaihtelevat tuoteryhmittäin. Katso tuoteryhmäkohtaiset ehdot alta.

3. Verkkokurssit

Tilaus ja maksu

Tilausvahvistuksen jälkeen asiakas saa ilmoittamaansa sähköpostiin viestin, joka sisältää osallistumislinkin tapahtumaan sekä muuta lisätietoa osallistumisesta ja tapahtumasta. Linkki on henkilökohtainen, eikä sitä saa välittää eteenpäin. Tilauksen maksu suoritetaan verkkokaupassa asiakkaan valitsemalla maksutavalla tai ennakkoon viitesuorituksella. Tilauksen tulee olla kokonaisuudessaan maksettu ennen tapahtumaan osallistumista.

Tilauksen peruminen

Jos et pääse osallistumaan tilaamaasi tapahtumaan, ilmoita esteestä viipymättä Korpi Outdoorsin asiakaspalveluun. Tilauksen maksun hyvitämme alla olevan listan mukaisesti. Huom! Käsittelykulua ei koskaan palauteta.

Aikaa tapahtuman alkuunAsiakkaalle palautetaanKäsittelykulut
30vrk tai enemmän100%5€
14-29vrk50%5€
7-13vrk25%5€
6vrk tai vähemmän0%5€

Muut ehdot

Asiakas vastaa siitä, että hänellä on käytössä tapahtumaan osallistumiseen tarvittavat laitteet ja ohjelmistot.

Palveluissa, joihin on verkkokaupassa ilmoitettu minimiosallistujamäärä, voidaan kyseiseen tapahtumaan tehdyt tilaukset perua Korpi Outdoorsin toimesta, jos osallistujien minimimäärä ei täyty. Tällöin asiakkaan suorittamat maksut palautetaan täysimääräisesti.

Ylivoimaisen esteen (Force Majeure) sattuessa Korpi Outdoorsilla on oikeus perua tai keskeyttää tapahtuma. Mikäli tilaisuus perutaan kokonaan, hyvitetään asiakkaalle hänen suorittamansa maksu(t) kokonaisuudessaan. Perumisesta mahdollisesti aiheutuvia muita välittömiä tai välillisiä kuluja ei korvata. Mikäli tapahtuma keskeytetään ylivoimaisen esteen vuoksi, asiakkaalle hyvitetään se osuus, joka tapahtuman keskeytyshetkestä ajallisesti laskien jää keskeytyksen vuoksi pitämättä (esim. jos 4 tunnin kurssi keskeytyy 3 tunnin kohdalla, hyvitetään asiakkaalle 25%)