Pitkän vaelluksen suunnittelu -webinaari (1,5h)

19,00 

Onko haaveissasi toteuttaa pitkä vaellus? Mitä pitäisi huomioida vaellusta suunnitellessa? Riittääköhän ruoka? Miten saan täydennettyä ruokatarvikkeita ja varusteita? Miten voin henkisesti ja fyysisesti valmistautua pitkälle vaellukselle? Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, sanotaan. Vaelluksen suunnittelu on olennainen osa kokonaisuutta. Karttojen tutkiminen ja vaellusruokien valmistaminen kääntävät ajatukset tulevaan seikkailuun ja vaellusinto nousee, kun suunnitelmat alkavat konkretisoitua. Olipa suunnitelmissasi sitten viikon, kuukauden tai vuoden vaellus, yksin tai porukalla, saat tästä webinaarista aimo annoksen hyödyllisiä vinkkejä ja tietoja. Webinaari järjestetään tapahtumapäivinä klo 18:30-20:00.

(7 tuotearviota)

Kuvaus

Kokeneen vaeltajan, vuoden yksinvaellukselta palanneen Ulko-Vesan vetämässä Pitkän vaelluksen suunnittelu -webinaarissa käydään kohta kohdalta läpi kaikki tärkeimmät pitkän vaelluksen suunnittelussa huomioitavat tekijät. Pyörää ei tarvitse keksiä uudestaan. Webinaari on suunnattu retkeilijöille, joilla on unelma omasta pitkästä vaelluksesta. Webinaarissa asioita käsitellään nimenomaan pitkän vaelluksen näkökulmasta, joten osallistujilla on hyvä olla jo aikaisempaa kokemusta retkeilystä ja varusteista. Hyvät pohjatiedot tähän webinaariin saat Retkeilykurssi -webinaarista (2×1,5h).

Mitä pidemmästä vaelluksesta on kyse, sitä tärkeämpää on, että suunnittelu ja valmistautuminen on tehty hyvin. Pidemmälle vaellukselle osuu todennäköisemmin hankalia sääoloja, varusterikkoja tai ihan vain huonoja päiviä kuin vaikkapa yhden yön reissulle. Hyvällä suunnittelulla ja valmistautumisella vältät sudenkuopat ja mahdollistat unelmiesi vaelluksen.

Pitkän vaelluksen suunnittelu -webinaarissa käsiteltäviä asioita ovat mm.:

 • Reitin suunnittelu
 • Ruoka- ja vesihuolto
 • Varusteet ja korjaustarvikkeet
 • Turvallisuus
 • Fyysinen ja henkinen valmistautuminen vaellukselle
 • Kotiasioiden järjestäminen

 

 

Osallistuminen kurssille on helppoa

Webinaariin osallistuville lähetetään sähköpostitse osallistumislinkki viimeistään 1vrk ennen kurssin alkua. Viestissä on myös ohjeet kurssille liittymiseen Teamsissa. Jos linkkiä ei sähköpostissasi näy, tarkista myös Roskaposti -kansio, ja ota meihin tarvittaessa yhteyttä hyvissä ajoin ennen kurssin alkua.

Kurssimaksu on henkilökohtainen. Jos haluat samalta laitteelta osallistua vaikkapa puolison tai kaveriporukan kanssa, onnistuu se helposti, valitsemalla osallistujien määrä ennen ostoskoriin lisäämistä.

Lisätiedot

Soveltuvuus:

Pitkää vaellusta suunnitteleville

Päivämäärä:

26.4.2023

Kesto:

1,5h

Tapahtuma-aika:

Klo 18:30-19

Tarvittavat välineet/ varusteet

Kurssille tarvitset:
* Puhelin/ tabletti/ tietokone
* Teams
* Muistiinpanovälineet
* Seikkailumieltä ja intoa

7 arviota tuotteelle Pitkän vaelluksen suunnittelu -webinaari (1,5h)

 1. Osallistuja 5/2022

  Todella hyvä kurssi! Sain todella hyviä vinkkejä ja tietoa sellaisistakin asioista, joita en ollut itse osannut edes ajatella. 😊

 2. Osallistuja 5/2022

  Kyllä kuuli, että vetäjällä on kokemusta pitkistä vaelluksista 😊. Oli todella antoisa kurssi.

 3. Osallistuja 5/2022

  Kokemuksen tuoma varmuus miellytti kuulijaa. Kiitos

 4. Osallostuja 8/22

  Kiitos mukavasta kurssista, vaikka käydyt asiat olivat minulle entuudestaantuttuja. Vaellus sisältää mielettömästi erillaisia juttuja ja niitä on vaikeata ynnätä 1.5h onnistuit melko hyvin. Mielestäni kurssi olisi voinut olla pelkkä vaellus ilman pitkää siinä edessä. Mutta silloin en ehkä olisi ilmoittautunut. Toivoisin ehkä lisää nippelitietoa ja selviä varuste kokemuksia ym. Mutta niinkuin sanoin ihan ok. kurssi en olis varmaan parempaan pystynyt😊

 5. Osallistuja 8/22

  4/5

 6. Osallistuja 12/22

  Nyt oli pieni porukka ja vähän kysymyksiä niin aika riitti ja varmaan tarvittaessa ois jatkettu vielä muutama minuutti, mutta 2 tuntiakaan ei välttämättä ois huono mitta tälle.
  Mut oon tyytyväinen sisältöön ja vielä innokkaammin ootan sekä suunnistus- että ruokien kuivaus webinaareja. Niistä sitte lisää oppia ja ideoita tuleville reissuille☺

 7. Osallistuja 12/22

  4/5

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.